RCR House

Minimalist perfection!

————————

Light, intimacy, balance and contemplation of the outdoor spaces are some of Casa RCR’s striking features – a haven located in a residential area of Anadia, in central Portugal. This exercise in balance and volume distribution designed spaces to be fully experienced, some of them more private and intimate and others in affinity with the outside, all while maintaining the intimate and refuge-like character in relationship with its surroundings. In addition to creating a particular spatial dynamic, the coordination of two overlapping and perpendicular spaces also created different visual relationships between empty and full spaces, between light and dark caused by the play of shadows, between private and semi-private areas and the view of the surrounding Serra do Caramulo in the background.

Link to Full Article

No Comments

Post a Comment